EENI (Бизнес училище) Испанско-африкански университет

EENI (Бизнес училище) Испанско-африкански университет

EENI - Business School

English EENI Español EENI French EENI

Испанско-африкански университет за международен бизнес и EENI (Бизнес училище)

EENI е испанско бизнес училище, основано през 1995 г. EENI има студенти в Европа, Африка, Азия и Америка. Седалището на EENI е в Тарагона (Испания, Европейски съюз).

Мисията на Испанско-африканския университет по международния бизнес (Буркина Фасо, Африка) е да улесни достъпа до нарастващото африканско търсене на висше образование на достъпни цени за всички.

Испанско-африкански университет за международен бизнес
Hispano-African University of International Business

EENI (Бизнес училище) и Хисано-Африканският университет по международен бизнес предлага няколко програми за електронно обучение:

- Бакалавърска степен в международната търговия - Bachelor's Degrees in International Trade

- Магистър по международен бизнес - Master in International Business

- Докторанти в международния бизнес - Doctorates in International Business

Сузана Фернандес с африканските студенти

Обучението, предлагано от EENI и Испанско-африканския университет по международен бизнес, е разделено на девет основни области: глобализация, международна търговия, международен маркетинг, америка, африка, азиатско-тихоокеански регион, европейски страни, световни религии и глобален бизнес.

International Business

Бакалавърските, магистърските и докторатските степени са на английски, френски, испански или португалски и са адаптирани към 180 държави.

EENI (Бизнес училище) е член на:

- Международната комисия за дистанционно обучение (ECOSOC United Nations) (INTCODE)
- Глобалният договор на Организацията на обединените нации
- Испанската асоциация на бизнес училищата
- EENI е сътрудник на тристранната фондация за обучение на работното място - Европейски социален фонд (Европейски съюз).

Global Compact EENI INTCODE EENI European Business Schools

Президентът на EENI: Педро Нонъл

Президентът на EENI: Педро Нонъл

Директорът по международни отношения на EENI: Сузана Фернандес

Oussama Bouaziz (Tunisia), Doctorate in International Business

EENI & Испанско-африкански университет за международен бизнес Визия и ценности: Образование за всички - бизнес без корупция - Бизнес Ахимса - Хармония на религиите

Ahimsa Business Harmony of Religions

Education for All Not to Corruption

Нашата мисия е да осигурим качествено формиране, което означава многоезично и междукултурно развитие, което насърчава професионализма на своите студенти, както и ефективността и производителността на предприятията в международната среда, насърчавайки принципа Ahimsa (Non-Violence) в международния бизнес.

Тази мисия се постига чрез близки взаимоотношения професор-студент. Това е причината, поради която EENI е създала уеб сайта на студентите, в който могат да се намерят консултантски услуги и онлайн ориентация, поради което School of International Business компрометира своите служители по целия свят, за да предложи най-доброто обслужване на своите възпитаници. EENI се стреми да се ангажира на пълно работно време с по-добра иновация, за да можем да продължим да бъдем част от водещата група на международния бизнес в областта на електронното обучение.

EENI и Испанско-африканският университет за международен бизнес насърчава търсенето на изчерпателна и отворена демократична глобализация.

Студенти на EENI:

EENI Students

Spain

© 1995-2018 EENI (Business School) - Plaza Josep Sentís i Porta, 1 - 43002 Тарагона (Испания, Европейски съюз). Телефон 34-977-591673.