EENI (Kauppaoppilaitos) Espanjalais-Afrikkalainen Yliopisto

EENI (Kauppaoppilaitos) Espanjalais-Afrikkalainen Yliopisto

EENI - Kauppaoppilaitos

English EENI Español EENI French EENI

Espanjalais-Afrikkalainen Kansainvälisen liiketoiminnan yliopisto ja EENI (Kauppaoppilaitos)

EENI on vuonna 1995 perustettu espanjalainen kauppakorkeakoulu. EENI: llä on opiskelijoita Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa ja Amerikassa. EENI: n pääkonttori sijaitsee Tarragonassa (Espanja, Euroopan unioni).

Espanjalais-Afrikkalainen Kansainvälisen liiketoiminnan yliopiston (Burkina Faso, Afrikka) tehtävänä on helpottaa pääsyä kasvavaan korkeakouluopetuksen kysyntään kohtuulliseen hintaan kaikille.

Espanjalais-Afrikkalainen Kansainvälisen liiketoiminnan yliopisto
Espanjalais-Afrikkalainen Kansainvälisen liiketoiminnan yliopisto

EENI (Kauppaoppilaitos) - Espanjalais-Afrikkalainen Kansainvälisen liiketoiminnan yliopisto tarjoaa useita e-oppimisohjelmia:

- Kandidaatin tutkinnot kansainvälisessä kaupassa - Bachelor's Degrees in International Trade

- Kansainvälisen liiketoiminnan maisteri - Master in International Business

- Tohtoriohjelmat kansainvälisessä liiketoiminnassa - Doctorates in International Business

Susana Fernández afrikkalaisten opiskelijoiden kanssa

EENI: n ja Espanjalais-Afrikkalainen Kansainvälisen liiketoiminnan yliopiston tarjoama koulutus jakautuu yhdeksään merkittävään osaan: globalisaatio, kansainvälinen kauppa, kansainvälinen markkinointi, Amerikka, Afrikka, Aasian ja Tyynenmeren alue, Eurooppa, muslimimaat, maailman uskonnot ja globaali liiketoiminta.

International Business

Kandidaatin tutkinto, maisteriohjelmat ja tohtoriohjelmat ovat saatavilla englanniksi, ranskaksi, espanjaksi tai portugaliksi ja ne on mukautettu 180 maahan.

EENI (Kauppaoppilaitos) on jäsenenä:

- Etäopetuksen kansainvälinen komissio (ECOSOC United Nations) (INTCODE)
- Yhdistyneiden Kansakuntien maailmanlaajuinen sopimus
- Espanjan Kauppaoppilaitoksen liitto
- EENI on kolmikantaisen työelämän koulutussäätiön (European Social Fund - European Union) yhteistyökumppani.

Global Compact EENI INTCODE EENI European Kauppaoppilaitoss

EENI-puheenjohtaja: Pedro Nonell

EENI-puheenjohtaja: Pedro Nonell

EENI Kansainvälisten suhteiden johtaja: Susana Fernández

EENI Kansainvälisten suhteiden johtaja: Susana Fernández

EENI & Espanjalais-Afrikkalainen Kansainvälisen liiketoiminnan yliopisto Visio ja arvot: Koulutus kaikille - Yritykset ilman korruptiota - Ahimsa Business - Harmony of Religions

Ahimsa Business Harmony of Religions

Education for All Not to Corruption

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta muodostumista, joka edustaa monikielistä ja kulttuurienvälistä kehitystä, joka edesauttaa opiskelijoiden ammattitaitoa sekä yritysten tehokkuutta ja tuottavuutta kansainvälisessä ympäristössä, joka edistää kansainvälisen liiketoiminnan Ahimsa-periaatetta (ei-väkivaltaisuutta).

Tämä tehtävä saavutetaan tiiviin professori-opiskelijan suhteen kautta. Siksi EENI on luonut opiskelijan yhteisö-sivuston, jossa neuvontapalvelut ja verkkoorientoituminen voivat olla olemassa jokapäiväisessä tarpeessa, joten kansainvälisen kauppakorkeakoulu kompromissii henkilökuntaa maailmanlaajuisesti tarjoamaan parasta palvelua alumnilleen. EENI pyrkii tekemään täysipäiväisesti parempia innovaatioita, jotta voimme jatkaa osaamista johtavassa e-oppimisen kansainvälisen liiketoiminta-ryhmän kanssa.

EENI ja latinalaisamerikkalainen Afrikkalainen kansainvälinen yliopisto kannustavat kattavan ja avoimen demokraattisen globalisaation etsimiseen.

EENI-opiskelijat:
EENI Students

Spain

© 1995-2018 EENI (Kauppaoppilaitos) - Plaza Josep Sentís i Porta, 1 - 43002 Tarragona (Espanja, Euroopan unioni). Puhelin 34-977-591673.