EENI (Sekolah Bisnis) Universitas Hispano-Afrika

EENI (Sekolah Bisnis) Universitas Hispano-Afrika

EENI - Sekolah Bisnis

English EENI Español EENI French EENI

Universitas Internasional Hispano-Afrika lan EENI (Sekolah Bisnis)

EENI yaiku Sekolah Bisnis Spanyol sing didegaké ing taun 1995. EENI nduweni murid ing Eropa, Afrika, Asia lan Amerika. Kantor pusat EENI ana ing Tarragona (Spanyol, Uni Eropa).

Misi Universitas Internasional Hispano-Afrika (Burkina Faso, Afrika) kanggo nggampangake akses menyang tuntutan Afrika sing akeh kanggo pendidikan sing luwih dhuwur kanthi harga terjangkau kanggo kabeh.

Universitas Internasional Hispano-Afrika
Universitas Internasional Hispano-Afrika

EENI (Sekolah Bisnis) lan Universitas Internasional Hispano-Afrika nawakake pirang-pirang program e-learning:

- Gelar Sarjana ing Perdagangan Internasional - Bachelor's Degrees in International Trade

- Master ing International Business - Master in International Business

- Doktor ing International Business - Doctorates in International Business

Susana Fernández karo Siswa Afrika

Pelatihan sing ditampa dening EENI lan Universitas Internasional Hispano-Afrika dibagi dadi sembilan wilayah utama: Globalisasi, Perdagangan Internasional, Pemasaran Internasional, Amerika, Afrika, Asia-Pasifik, Eropa, Negara Muslim, World Religions, lan Global Business.

International Business

Gelar Sarjana, Doktor, lan Doktor kasedhiya ing Inggris, Perancis, Spanyol utawa Portugis lan diadaptasi kanggo 180 negara.

EENI (Business School) iku anggota saka:

- Komisi Internasional babagan Learning Jarak Jauh (ECOSOC United Nations) (INTCODE)

- Kompak Global Perserikatan Bangsa-Bangsa

- Asosiasi Sekolah Bisnis Association Spanyol

- EENI minangka anggota kolaborator saka Tripartite Foundation for On-the-job Training - European Social Fund- (Uni Eropa).

Global Compact EENI INTCODE EENI European Sekolah Bisniss

Presiden EENI: Pedro Nonell

Presiden EENI: Pedro Nonell

Direktur Hubungan Internasional EENI: Susana Fernández

Direktur Hubungan Internasional EENI: Susana Fernández

EENI & Universitas Internasional Hispano-Afrika Vision lan Values:- Pendidikan kanggo kabeh - Bisnis tanpa Korupsi - Ahimsa Business - Harmony of Religions

Ahimsa Business Harmony of Religions

Education for All Not to Corruption

Misi kita kanggo nyedhiyakake formasi kualitas, sing tegese pangembangan multi-basa lan interkultur sing ningkatake profesionalisme kanggo para siswa lan uga efisiensi lan produktivitas perusahaan ing lingkungan internasional sing ningkatake prinsip Ahimsa (Non-Violence) ing bisnis internasional.

Misi iki ditampa liwat hubungan profesor-siswa sing cedhak. Mulane, EENI wis nggawe website komunitas mahasiswa ing ngendi layanan konseling lan orientasi online bisa ana ing saben dinten, saéngga School of International Business nyengkuyung staf ing saindenging donya kanggo nawarake layanan sing paling apik kanggo alumni. EENI ngupaya supaya enggal-enggal tampil ing inovasi sing luwih apik, supaya bisa terus dadi bagian saka grup bisnis internasional ing e-learning.

EENI lan Universitas Internasional Hispano-Afrika nyengkuyung nggolèki globalisasi demokratis sing lengkap lan terbuka.

EENI Students:
EENI Students

Spain

© 1995-2018 EENI (Sekolah Bisnis) - Plaza Josep Sentís i Porta, 1 - 43002 Tarragona (Spanyol, Uni Eropa). Telpon 34-977-591673.