EENI (Poslovna šola) Hispansko-afriški univerza

EENI (Poslovna šola) Hispansko-afriški univerza

EENI - Business School

English EENI Español EENI French EENI

Hispansko-afriški univerza za mednarodno poslovanje in EENI (poslovna šola)

EENI je španska poslovna šola, ustanovljena leta 1995. EENI ima študente v Evropi, Afriki, Aziji in Ameriki. Sedež EENI je v Tarragoni (Španija, Evropska unija).

Poslanstvo Hispano-afriške univerze za mednarodno poslovanje (Burkina Faso, Afrika) je olajšati dostop do rastočega afriškega povpraševanja po visokošolskem izobraževanju po dostopnih cenah za vse.

Hispansko-afriški univerza za mednarodno poslovanje
Hispano-African University of International Business

EENI (poslovna šola) in španska afriška univerza za mednarodno poslovanje ponuja več programov e-učenja:

- diplome iz mednarodne trgovine - Bachelor's Degrees in International Trade

- magisterij iz mednarodnega poslovanja - Master in International Business

- doktorati iz mednarodnega poslovanja - Doctorates in International Business

Susana Fernández z afriškimi študenti

Izobraževanje, ki ga ponuja EENI in Hispansko-afriška univerza za mednarodno poslovanje, je razdeljeno na devet glavnih področij: globalizacija, mednarodna trgovina, mednarodni marketing, Amerika, Afrika, azijsko-pacifiški, evropski, muslimanski, svetovni religiji in globalno poslovanje.

International Business

Diplomska, magistrska in doktoratska diploma sta na voljo v angleščini, francoščini, španščini ali portugalščini in so prilagojena 180 državam.

EENI (Poslovna šola) je član:

- Mednarodna komisija za učenje na daljavo (ECOSOC United Nations) (INTCODE)

- Globalni dogovor Združenih narodov

- Špansko združenje poslovnih šol

- EENI je član sodelavca tristranske fundacije za usposabljanje na delovnem mestu - Evropski socialni sklad (Evropska unija).

Global Compact EENI INTCODE EENI European Business Schools

Predsednik Eeni: Pedro Nonell

Predsednik Eeni: Pedro Nonell

Direktor EENI za mednarodne odnose: Susana Fernández

Direktor EENI za mednarodne odnose: Susana Fernández

EENI in Hispansko-afriški univerza za mednarodno poslovno vizijo in vrednote: Izobraževanje za vse - Podjetje brez korupcije - Ahimsa Business - Harmonija religij

Ahimsa Business Harmony of Religions

Education for All Not to Corruption

Naše poslanstvo je zagotoviti kvalitetno oblikovanje, ki pomeni večjezični in medkulturni razvoj, ki promovira strokovnost za svoje študente, pa tudi učinkovitost in produktivnost podjetij v mednarodnem okolju, ki spodbujajo načelo Ahimsa (nenasilje) v mednarodnem poslovanju.

To misijo dosežemo s tesnim odnosom med profesorjem in študentom. To je razlog, zakaj je EENI ustvaril spletno stran študentskega spleta, kjer lahko svetovalne storitve in spletno usmerjanje potekajo vsakodnevno, zato šola za mednarodno poslovanje ogroža svoje osebje po vsem svetu, da svojim najboljšim ponudnikom ponuja najboljšo storitev. EENI si prizadeva za polni delovni čas z boljšo inovativnostjo, zato bomo lahko še naprej del vodilne skupine mednarodnih podjetij na področju e-učenja.

EENI in španska afriška univerza za mednarodno poslovanje spodbuja iskanje izčrpne in odprte demokratične globalizacije.

EENI Študenti:

EENI Students

Spain

© 1995-2018 EENI (Business School) - Plaza Josep Sentís i Porta, 1 - 43002 Tarragona (Španija, Evropska unija). Telefon 34-977-591673.